Neli FinanceEstonia liiget kandideerib Saksa-Eesti majandusauhinnale

Tänavusele Saksa-Eesti majandusauhinnale ehk aasta fintech 2019 tiitlile kandideerib viis fintech-ettevõtet, millest neli on FinanceEstonia liikmed. Aasta fintech 2019 kuulutatakse välja 29. novembril – selle ajani saab anda ka oma lemmik poolt e-hääle.

Tänavusele Saksa-Eesti majandusauhinnale ehk aasta fintech 2019 tiitlile kandideerib viis fintech-ettevõtet, millest neli on FinanceEstonia liikmed. Aasta fintech 2019 kuulutatakse välja 29. novembril – selle ajani saab anda ka oma lemmik poolt e-hääle.

Rahvusvaheline žürii valis konkursi lõppvooru viis finalisti: 

“Kõik tänavuse Saksa-Eesti majandusauhinna kandidaadid on kõrge arengupotentsiaaliga fintech-ettevõtted, kes hoiavad kõrgel Eesti mainet edumeelse digiriigina ning neil on väga suur arengupotentsiaal läbilöögiks nii Euroopa suurtel turgudel kui ka kogu maailmas,” kommenteeris Saksa-Balti Kaubanduskoja Eesti büroo juht Tarmo Mutso.

Järjekorras üheksanda Saksa-Eesti majandusauhinna võitja ehk aasta fintech 2019 selgub 29. novembril, mil finalistid peavad oma tooteid ja lahendusi žürii ja publiku ees ka 4-minutilise pitchiga kaitsma. E-hääletamine toimub 15.-29. november 2019. 

Saksa-Balti Kaubanduskoda annab iga-aastast majandusauhinda välja kõigis kolmes Balti riigis. Auhinna laureaatideks on kohaliku taustaga ettevõtted, kellel on väga innovaatilised tooted või teenuseid, potentsiaal siseneda suurele eksporditurule ning ka seos Saksamaaga, näiteks partnerite või sihtturu näol.