Saame tuttavaks #26: uus liige: Fintech Market

FinanceEstoniaga liitus finantsteenust kaasaegsele ja vastavalt kliendi vajadustele seadistatavale platvormile ehitada võimaldav Fintech Market. Uutele turgudele liikumise ja kliendibaasi suurendamise taustal on võetud sihiks jõuda väärikate Eesti ükssarvikute sekka.

FinanceEstoniaga liitus finantsteenust kaasaegsele ja vastavalt kliendi vajadustele seadistatavale platvormile ehitada võimaldav Fintech Market. Uutele turgudele liikumise ja kliendibaasi suurendamise taustal on võetud sihiks jõuda väärikate Eesti ükssarvikute sekka. 

Millega Fintech Market täpsemalt tegeleb? Milles teie äri seisneb? 

Fintech Market CEO Siim-Erik Paju

Fintech Market võimaldab finantsteenuste pakkujatel üles ehitada oma äri paindlikule ja usaldusväärsele platvormile. Seda on lihtne kasutada, see katab kogu tootevaliku ja minimeerib kulusid. Pakume oma lahendust tellimuspõhise SaaS mudelina, milles sisaldub klienditugi ja pidevad edasiarendused. Fintech Marketi lai tootevalik ja lisarakendused on sobilikud finantsteenuste pakkujatele olenemata nende suurusest või asukohast. Meie lahendus on üles ehitatud nii, et erinevaid seadistusi on võimalus muuta siis, kui vajadus ilmneb – ei mingeid sisse kodeeritud väärtusi, juurutusi ega koodi kirjutamist. Meie süsteem ei tugine konkreetsele riigile või seadusandlusele, vaid on konfigureeritav, et toetada globaalset laienemist.

Mis on teie tiimi pikem visioon ja ambitsioon? Kuhu välja tahaksite jõuda? 

Firma on algusest peale üles ehitatud järgides põhimõtet, et kõige olulisem on meie enda toote tugevus ehk lahendus, mis katab suuremat osa finantsteenustest, arvestab erinevate teenusepakkujate eripärasid ning võimaldab vajadusel teha ruttu muudatusi tänases kiirelt muutuvas ärikeskkonnas. Näeme oma tootes suurt potentsiaali, seega pole meie tiimi ambitsioon midagi vähemat kui jõuda väärikate Eesti ükssarvikute sekka. Usume, et selle eesmärgi saavutamine on reaalne, kui suudame avada üha enam uusi turge ja oma kliendibaasi suurendada. 

Kui suur teie tiim on? Millistel turgudel tegutsete? Kus asute? 

Hetkel on Fintech Marketi tiim 12-liikmeline. Oleme aktiivselt palkamas inimesi mitmesse uude rolli, seega näeme tiimi peatset olulist kasvamist. Arvestades, et meie tooteks on universaalne SaaS platvorm, saab seda kasutada globaalselt, mida ilmestavad hästi meie kolmel erineval kontinendil baseeruvad kliendid. Meie peakontor on Tartus ja hiljuti lisandus kontor ka Tallinnasse. 

Kellele teie toode suunatud on? Kes teie kliendid on?

Fintech Marketi toode on mõeldud finantsteenuse pakkujatele, kes tahavad oma äri ehitada üles kaasaaegsele ja ajas arenevale platvormile, mis on seadistatav vastavalt kliendi vajadustele. Meie platvormi kasutamine annab klientidele võimaluse keskenduda oma ärile, selmet kulutada palju aega ja energiat IT-arendusele. Hetkel leiab meie klientide hulgast nii modernseid idufirmasid kui ka korporatiivseid laenufirmasid. 

Miks otsustasite FinanceEstoniaga liituda? Mida liikmelisusest ja koostööst ootate? 

Usume, et FinanceEstoniaga liitumine annab hea võimaluse värskeimate regulatsioonide ja seadusloome arengutega kursis olla. Samuti soovime enda tiimi pikaaegsete laenumaailma teadmiste ja kogemustega valdkonna arengusse panustada. Lisaks loodame FinanceEstonia liikmete kaudu laiendada enda kontaktide võrgustikku, mis annab võimaluse uutele partnerlustele.