Bigbank pälvis FinanceEstonia krediidiandjate ja -vahendajate Hea Tava 2022 märgise

Bigbank AS on Finora Capitali järel teine finantsinstitutsioon, mis pälvis FinanceEstonia krediidiandjate ja -vahendajate uuendatud Hea Tava 2022 märgise.

Bigbank AS on Finora Capitali järel teine finantsinstitutsioon, mis pälvis FinanceEstonia krediidiandjate ja -vahendajate uuendatud Hea Tava 2022 märgise.

“Krediidi väljastamine on kliendi jaoks seotud mitmete riskidega, mistõttu on tegemist ka äärmiselt reguleeritud tegevusega. Tavatarbijal ei ole lihtne kõigis regulatsioonides orienteeruda ja olla seeläbi kindel, et talle osutatakse teenust ausalt ja läbipaistvalt. FinanceEstonia krediidiandjate ja -vahendajate Hea Tava märgis on võimalus pakkuda kliendile pisut rohkem turvatunnet ja usaldust ilma, et klient peaks ise kõigi krediidiandjate kohustuste ning oma õigustega detailselt kursis olema,” põhjendas Bigbank AS juhatuse esimees Martin Länts märgise taotlemise otsust.

Tema sõnul tegutseb Bigbank aktiivselt tarbijate finantsteadlikkuse tõstmise suunal läbi erinevate artiklite ja kampaaniate. “Tarbija lepingueelne teavitamine on küll väga tihedalt reguleeritud tegevus, kuid parimate valikute tegemiseks on siiski oluline üleüldine rahatarkus. Meie visioon on olla enim soovitatud digitaalse finantsteenuse pakkuja oma tegevusriikides. Selle saavutamiseks lähtume eelkõige kliendi huvidest pakkudes maksimaalselt personaalset teenindust. See tähendab ka seda, et näiteks makseraskuste korral proovime alati koostöös kliendiga leida lahendusi,” selgitas Länts.

Lisaks püüab pank juhatuse esimehe sõnul pakkuda turul uuenduslikke tooteid nagu näiteks erigraafikuga kodulaen. Samuti panustatakse ühiskonda läbi erinevate heategevuslike projektide, neist suurimad on Aasta Suurpere auhind ja Tartu võrkpalli võistkondade toetamine.