FinanceEstonia liikmete korraline üldkoosolek

18. mail kell 14.00-18.00 toimub FinanceEstonia liikmete korraline üldkoosolek. Üldkoosoleku ametliku osa lõppedes toimub vestlusring ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutiga.

Hea FinanceEstonia liige!

Kutsume Sind 18. mail kell 14.00 – 18.00 osalema FinanceEstonia liikmete korralisel üldkoosolekul. Koosolek toimub L`Ermitage hotellis, Toompuiestee 19. 

Anname ülevaate senistest tegevustest, kinnitame 2021. majandusaasta aruande ning arutame koos tulevikusuundade, eelarve ja liikmetasude üle.

Üldkoosoleku ametliku osa lõppedes toimub vestlusring ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutiga. Ministrile on võimalik oma küsimusi esitada koha peal, aga ka üldkoosoleku registreerimisvormiga ette.

Teie osalemine on oluline, et saaksime kokku vajaliku kvoorumi. Palume tagada Teie ettevõtte esindaja kohalolu! 

Palume anda oma osalusest teada hiljemalt 12. maiks alloleva lingi kaudu. Koosolekule on oodatud kõik huvilised, hääleõigus on iga liikme ühel esindajal. 
 
Volitatud esindajal palume esitada kirjalik või digitaalselt allkirjastatud volikiri, mis tuleb saata e-posti aadressile anu.muursepp@financeestonia.eu hiljemalt 12. maiks. Soovi korral on võimalik kasutada volikirja blanketti, mis on leitav siit

Samuti palume esitada volituse andnud ühingu registrikaardi väljavõtte ning esindaja isikut tõendava dokumendi. Seadusjärgsel esindajal palume esitada registrikaardi väljavõtte ning esindaja isikut tõendava dokumendi.

Korralise üldkoosoleku päevakord

14.00 – 15.00 Registreerumine, lõuna restoranis L`Ermitage, networking
15.00 – 16.30 Ametlik osa

  • Juhatuse esimehe avasõnad
  • Koosoleku päevakorra, juhataja ja protokollija kinnitamine
  • Ülevaade 2021. majandusaasta aruandest ning selle kinnitamine
  • Ülevaated valdkondade tegevustest
  • Ülevaade 2022. aasta tegevustest ja eelarvest
  • Liikmetasu muudatused
  • Muud teemad

16.30 – 16.45 Kohvipaus ja networking
16.45 – 17.45 Vestlusring ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutiga