Osale seminaril! Estonia-Israel Digital Nation Meet-Up: How to build a successful fintech ecosystem”

FinanceEstonia koostöös Fintech Community Israeli ja Eesti välisministeeriumiga kutsub kõiki huvilisi 17. novembril kell 15:00-16:30 osalema virtuaalsel kohtumisel Estonia-Israel Digital Nation Meet-Up: How to build a successful fintech ecosystem.

FinanceEstonia koostöös Fintech Community Israeli ja Eesti välisministeeriumiga kutsub kõiki huvilisi 17. novembril kell 15:00-16:30 osalema virtuaalsel kohtumisel Estonia-Israel Digital Nation Meet-Up: “How to build a successful fintech ecosystem”. 

Seminar tutvustab lähemalt mõlema riigi fintech-keskkonna ja digiriigi võimalusi, kohalikke edulugusid. Kohtumine on kohalikele ettevõtetele hea võimalus uute kontaktide loomiseks.

Eesti-Iisraeli kohtumine toimub kevadel sõlmitud FinanceEstonia ja Fintech Community Israeli koostöö raames. Iisrael on Silicon Valley järel tugevaim startupide ökosüsteem maailmas ning Tel Aviv hinnatud finantstehnoloogia keskus ligi 750 fintech ettevõttega. 

Millal: 17. novembril kell 15:00-16:30 

Kus: üritus toimub virtuaalselt ja link saadetakse kõigile e-postiga.

Networking: kel huvi ürituse eelselt või pärast luua endale uusi ärikontakte Israeli ettevõtete ja asutustega, siis palun täpsustage registreerimisel kindlasti oma soovid. 

Registreeru üritusele siin.